Solceller

Sänk dina elkostnader med solceller på ditt tak

Nu kan vi genom vårt samarbete med Vattenfall erbjuda dig att producera din egen fossilfria el med solceller på ditt hustak.

Förutom att du direkt sänker dina kostnader för el, så får du en intäkt på eventuell överskottsel. Det innebär att du kommer att sänka dina totala elkostnader med upp till en tredjedel – beroende på hur stor anläggning du installerar.

Det finns flera olika typer av anläggningar att välja mellan. Därför vill vi rekommendera att du pratar med Vattenfalls experter för att få tips och råd kring vilka paneler du ska välja.

Därför ska du välja solceller från Vattenfall

  • Hjälp av solcellsexperter

Du får ett förslag på ett solcellspaket som är anpassat efter ditt taks förutsättningar och dina önskemål.


  • Hög kvalitet

Allt från solpanelerna, optimerare och växelriktare i din solcellsanläggning är av högsta kvalitet.


  • Garanti och service

Du får en nyckelfärdig anläggning med 25 års effektgaranti och Vattenfall kommer finnas med dig före, under och efter ditt köp.


  • Hållbart producerade solceller

Vattenfall är en certifierad leverantör och säljer bara hållbart producerade solceller. Varje steg i produktionen hos underleverantörer kontrolleras och Vattenfall verkar för att koldioxidutsläppen är så låga som möjligt i produkternas hela livscykel.


  • Delbetala med grön finansiering

Få dina solceller och delbetala som det passar dig. Bestäm hur du vill amortera och vilken återbetalningstid du vill ha – upp till 12 år.


Är du intresserad av att få en offert så klicka på ”Få en kostnadsuppskattning” så kommer du till Vattenfalls solcellsguide. Där kan du också lämna dina kontaktuppgifter så har du tagit första steget till att producera din egna fossilfria solenergi.